За мен

Здравейте!

Казвам се Веселин и съм роден през месец март в далечната (за някои ;)) 1980 година. 🙂 Занимавам се с компютърни технологии и по-конкретно администриране на мрежи и сървъри. Тези които четат блога ми редовно знаят, че съм голям маниак на тема Линукс, а напоследък и на тема фотография. А иначе влечението ми към Линукс си личи още и по съдържанието на блога. 🙂 Другата ми страст са музиката и литературата.

Обичам да слушам музика. Не бих могъл да си представя дори и ден без да слушам музика. И макар че слушам предимно метъл и производните му, не се ограничавам само с тях. Харесвам различни стилове музика. Както беше казал един приятел – „Аз съм музикален помияр!“. 😀 Относно книгите – предпочитам фентъзи и фантастика. Няма да изброявам любими автори, защото няма да ми стигне мястото. И пак щях да забравя, макар че това се вижда от далече – голям аниме фен съм, както вече сигурно сте забелязали.

Работил съм доста неща и се радвам, че най-накрая работя нещо което ми е интересно и приятно. Последната ми работа бе системен администратор в хостинг компанията Mochahost. В момента работя като UNIX Senior Administrator в HP Global Delivery Center, и също така съм сертифициран HP-UX 11i v3 Системен Администратор.

Засега – толкова.
Ако имате въпроси към мен, моля използвайте формата за контакти. Благодаря ви!